КОНТАКТ

иМАТЕ ПРАШАЊЕ?

БИ САКАЛЕ СЛЕДНАТА ВАША ПРОСЛАВА ДА ЈА ПРОСЛАВИТЕ СО "ЌЕИФ"?

Контактирајте не и дозволете ни да се погрижиме да се осеќате како гостин на својата прослава. 

рАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник до недела: 

09:00 – 21:00

КОНТАКТ

+389 71 61 30 62

keif.restoran@gmail.com

Useful info

1Nunc at leo sit amet est mattis volutpat id in sem. Vivamus ultrices semper purus at tempor.

РЕЗЕРВИРАЈ НА

+389 71 61 30 62